Vitaminecheck

 

De Vitaminecheck Biofield Body Scan is een geavanceerd apparaat wat een analyse maakt van de conditie van verschillende onderdelen van het menselijk lichaam door middel van meting van de resonantie. Het meten duurt max. 2 minuten. De meting geeft aan in hoeverre er een afwijking is t.o.v. de norm en laat snel en eenvoudig zien wat de aandachtsgebieden zijn van de betreffende persoon.

 

Je ontvangt een overzicht van vitamines, sporenelementen, Co-enzymen en vetzuren waar de Body Scan een tekort meet t.o.v. de norm voor iemand van hetzelfde geslacht en leeftijd. Zo is het gemakkelijk en overzichtelijk voor je om deze aan te vullen met supplementen en/of voedingsmiddelen. Op het overzicht staat wat je beter kunt doen of laten en welke voedingsmiddelen je het beste tot je kunt nemen of juist vermijden. Let op, de uitkomst van de scan is geen diagnose maar een ondersteuning.

 

Bij de volgende meting maken we een vergelijk, zodat je kunt zien of de gemeten waarden zijn gestegen of gezakt t.o.v. de vorige meting. Zo kun je ervoor zorgen dat je in een optimale gezondheid verkeert.