Over mij

 

Mijn naam is Ietje en sinds het jaar 2000 werk ik met veel plezier in mijn coaching praktijk aan huis. Elk mens is uniek en dat zorgt ervoor dat dit mensenwerk altijd boeiend blijft. In het verleden was ik al langere tijd geïnteresseerd in Neurofeedback en Biofeedback trainingen. Uiteindelijk heb ik zelf de positieve werking ervan aan den lijve ondervonden. Deze ervaring heeft mij erg enthousiast gemaakt en ik besloot in 2014 om de trainingen ook in mijn praktijk toe te passen. Graag wil ik een ieder die geïnteresseerd is, de positieve effecten van Neurofeedback en Biofeedback laten ervaren. 
 

Naast het geven van Neurofeedback en Biofeedback trainingen, werk ik in mijn praktijk met EMDR, NLP, RET en EFT. Zoals ik het altijd noem “hersendingen”. Ons lichaam en onze emoties worden bestuurd door onze hersenen en door ons hart. Wanneer we fysiek of psychisch niet in orde zijn, werken onze hersenen inefficiënt. In dat geval is het van belang om technieken in te zetten die een positieve invloed uitoefenen op het functioneren van onze brein.  Neurofeedback, Biofeedback, EMDR, NLP en EFT zetten ons brein aan tot reorganisatie, waardoor klachten verminderen of verdwijnen. 

D
e krachtige Neurofeedback en Biofeedback trainingen wil ik voor een ieder toegankelijk maken, ook voor mensen met een minimum inkomen. Kijk daarom op de pagina Tarieven voor speciale aanbiedingen.

Natuurlijk kun je ook telefonisch of via mail contact met me opnemen voor meer informatie.